Referanser

“Etter noen få behandlinger hos Marit og Torbjørn var smertene nesten helt borte. Det blir bare bedre og bedre for hver gang. Har fått et nytt liv på en måte. Jeg takker Marit og Torbjørn for den beste  behandlingen jeg kunne få, og anbefaler på det varmeste.
PS: Alle smertestillende tabletter som jeg har brukt i mange år, er levert tilbake til apoteket.”
Turid

“Disse fantastiske menneskene har hjulpet meg masse. Har vært veldig plaget med vond nakke, vonde skuldre og armer. Etter første behandling følte jeg at jeg svevde ut derifra. Mine armer, skuldre og nakke er veldig mye bedre. Nå trenger jeg kun litt “vedlikeholde” en gang i blant.
Jeg vil også rose servicen. Alltid like hjelpsomme og blide. Disse menneskene gjør hverdagen bedre. Kan anbefales på det varmeste.”
Tone Barkås

“Har vært hos Marit og Anette for behandling av rygg og nakke, og er strålende fornøyd. Den gode og effektive behandlingen har gjort meg mye bedre i stand til å takle det som var et tilbakevendende problem. Jeg kan anbefale Sande naprapatklinikk på det varmeste.”
Heidi Berg

“Jeg får tett oppfølging og god behandling mot kroniske smerter i nakke, skuldre og rygg. Har brukt Sande naprapatklinikk i flere år og kan ikke få fullrost de nok. Her er det dyktige ansatte som yter god service.”
Gro Holte